Pielisjoen rannalla, palveluiden lähellä sijaitseva Joensuun Pakkahuone tarjoaa tilojaan esiintymis- ja harjoituskäyttöön paikallisille että vieraileville kulttuuritoimijoille sekä erilaisia tilaisuuksia varten.

Tunnelmallinen hirsirakenteinen miljöö luo viihtyisät puitteet esim. kokouksille, seminaareille ja illanvietolle. Rauhallinen sijainti ja helposti muuntuvat tilat tekevät Pakkahuoneesta myös oivallisen juhlapaikan.

Tilaa on yhteensä 60-100 hengelle, tilaisuuden luonteesta riippuen. Talossa on kolme vessaa, joista yksi on inva-WC vauvanhoitopöydällä. Ulkoportaiden vieressä pyörätuoliluiska.

Käytettävissä on myös pieni keittiö, jonka varusteluun kuuluu jääkaappipakastin, astianpesukone, kahvin- ja vedenkeitin sekä mikroaaltouuni. Lisäksi on mahdollisuus vuokrata yhtenäinen kahviastiasto 80 hengelle hintaan 20 €. Keittiön käyttö sisältyy tilavuokraukseen.

Pakkahuoneen nouseva katsomo on 48 hengelle, lisäksi katsomon eteen on mahdollista lisätä tuoleja. Katsomo on pääsääntöisesti paikoillaan isossa salissa. Katsomon purkamisesta sovitaan erikseen ja se on hyvä sopia jo ajanvarausta tehdessä.

Vuokrahinnat

Esityskäyttö 30€/tunti (minimiveloitus 90€)
Harjoituskäyttö 15€/tunti

Kokoukset, seminaarit, koulutukset, juhlat yms. 50€/tunti (minimiveloitus/tapahtuma 150€)
Vuorokausi 500€ ( klo 7-00)

 

Tilavuokraan sisältyy:

Koko talon käyttö
AV-Tekniikka (valkokangas, videotykki ja Mac)
Valokalusto ja äänentoistolaitteet*
Fläppitaulu
Tuolit ja pöydät
Wlan

Huom. *valokalustoa ja äänentoistolaitteistoa käytettäessä on oltava joko ammattipätevyys tai hyvä kokemus teatteriteknisen kaluston käytöstä!

Tiedustelut:
Puh. 050 380 3149
Sähköposti: toimisto(ät)pakkahuone.info