Monipuolisia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden

Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

syyskuu 2019

POHJOLAN LAULUJA – molemmilla kotimaisilla kielillä

syyskuu 18
Joensuun Pakkahuone, Rantakatu 2b
Joensuu,

POHJOLAN LAULUJA - molemmilla kotimaisilla ke 18.9. klo18:30 Pakkahuoneella

Lue lisää »

Musta Seremonia 28.9. klo 19.00-21.00

syyskuu 28
Joensuun Pakkahuone, Rantakatu 2b
Joensuu,

Musta Seremonia on Helena Karhun ja tuntemattoman alkemistin rituaalitaiteellinen performanssi-kokonaisuus. Kyseessä on shamanistis-alkemistinen performanssi, joka liikuttaa energiaa Kaikessa siinä, mitä tuot olemassaolossasi tilaan mukaan. Musta Seremonia on ensimmäinen osa kahden seremonian kokonaisuudesta. Musta Seremonia on 28.9. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa. Valkoinen Seremonia tapahtuu täysikuuna, sunnuntaina 13.10. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa. Voit osallistua joko yhteen seremoniaan, tai molempiin. Suosittelemme erityisesti molempiin seremonioihin osallistumista, jolloin Musta ja Valkoinen (Yin-Yang) tulevat tasapainoon kokemuksessasi.

Lue lisää »

lokakuu 2019

Alder Ego 3.10 klo 19

lokakuu 3

arno Tikka, sax / Tomi Nikku, tp / Teemu Åkerblom, b / Joonas Leppänen, dr
Monessa mukana oleva rumpali Joonas Leppänen räjäytti pankin alkuvuodesta Alder Ego -levyllään, jonka julkaisi norjalainen AMP Music. Leppäsen pianoton kvartetti antaa musiikin hengittää ja toisaalta täyttää tilaa sopivissa kohdin taidokkaasti. Albumi on kuin maalaus, joka hurmaa ensinäkemällä, mutta jonka rikkaat detaljit ja sopivasti rosoinen pinta kutsuvat sukeltamaan syvälle.

Lue lisää »

Valkoinen Seremonia 13.10. klo 19.00-21.00

lokakuu 13
Joensuun Pakkahuone, Rantakatu 2b
Joensuu,

Valkoinen Seremonia on Helena Karhun ja tuntemattoman alkemistin rituaalitaiteellinen performanssi-kokonaisuus. Kyseessä on shamanistis-alkemistinen performanssi, joka liikuttaa energiaa Kaikessa siinä, mitä tuot olemassaolossasi tilaan mukaan. Valkoinen Seremonia on osa kahden seremonian kokonaisuudesta. Valkoinen Seremonia tapahtuu täysikuuna, sunnuntaina 13.10. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa. Tätä ennen järjestetään Musta Seremonia 28.9. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa. Voit osallistua joko yhteen seremoniaan, tai molempiin. Suosittelemme erityisesti molempiin seremonioihin osallistumista, jolloin Musta ja Valkoinen (Yin-Yang) tulevat tasapainoon kokemuksessasi.

Lue lisää »

Vääräpyörän Hupsista! teatterileikkityöpajat

lokakuu 15@10:00 am - lokakuu 17@2:00 pm

Vääräpyörän Hupsista! teatterileikkityöpajat alakouluikäisille Joensuun Pakkahuoneella 15.-17.10. klo 10-14.

Lue lisää »

Zäpämmät pe 18.10 klo 19

lokakuu 18

Etnoduo Zäpämmien musiikissa länsiafrikkalaiset ja kuubalaiset rytmit kulkevat sulassa sovussa viisipolvisen trokeen kanssa. Marjo Smolander, kantele-griootti Rääkkylästä, ja Pauliina Kauppila eksoottisine lyömäsoitinarsenaaleineen, yhdistävät instrumenttinsa ja laulunsa luodakseen omintakeisen, ihmeen luontevasti kulkevan uudenlaisen sointimaailman.

Lue lisää »

Mikko Innanen ja Seppo Kantonen 19.10.2019 klo 18

lokakuu 19
Joensuun Pakkahuone, Rantakatu 2b
Joensuu,

Mikko Innanen ja Seppo Kantonen ovat jo pitkään kuuluneet suomalaisen uuden jazzin kantaviin voimiin ja luovimpiin improvisoijiin. Soivan luennon ”jatkoilla” he esiintyvät omassa duokonsertissaan tulkitsemalla uusia ja vanhempia omia sävellyksiään. Saattavatpa he poimia ohjelmistoonsa myös Jelly Roll Mortonin tunnetumpia ja vähemmän tunnettuja modernin jazzin varhaisvaiheen helmiä.

Lue lisää »

Herd Pe 25.10. klo 19

lokakuu 25
Joensuun Pakkahuone, Rantakatu 2b
Joensuu,

Vibrafonisti Panu Savolaisen johtama jazztrio Herd juhlistaa uuden albuminsa X julkaisua. Muun muassa isännöimistään Herd-klubeista sekä huippusuosituista Jazzbasilli-konserteista yhdessä laulaja Aili Ikosen kanssa tunnettu kolmikko palaa levyllään juurilleen moniulotteisen sekä melankolisen kauniin triosoiton pariin, luottaen vankasti akustisen svenginsä voimaan.

Lue lisää »

marraskuu 2019

Kauhujen talo

marraskuu 1@4:00 pm - 10:00 pm

Synkimmän syksyn pimeydessä avautuvat Kauhujen talon ovet... Tervetuloa nostattamaan niskavilloja draamallisille kauhukierroksille!

Lue lisää »

Kauhujen talo

marraskuu 2@4:00 pm - 10:00 pm

Synkimmän syksyn pimeydessä avautuvat Kauhujen talon ovet... Tervetuloa nostattamaan niskavilloja draamallisille kauhukierroksille!

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat
Shopping Basket