Monipuolisia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden

Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

helmikuu 2020

HEAR in NOW (USA/Italia)

19 helmikuun@7:00 pm
Joensuun Pakkahuone, Rantakatu 2b
Joensuu,

HEAR in NOW on kolmen taiteilijan tasavertainen yhtye, joka esittää pääasiassa omaa jazz-henkistä avant-klassista ohjelmistoa. Trion voimakas tunne musiikillisten kemioiden yhteisyydestä on antanut pohjan toiminnan jatkuvuudelle. Jäsenten asuminen kolmella eri taholla punoo yhteen elementtejä heidän omilta alueiltaan ainutlaatuiseksi äänikokemukseksi, sekä vapaan improvisaation kautta että läpisävellettyjen kappaleitten puitteissa.

Lue lisää »

In Joensuu, Finland: Tähdet Meren Yllä

22 helmikuun@7:00 pm
Joensuun Pakkahuone, Rantakatu 2b
Joensuu,

Martin Alvaradon ja Nuevo Quinteto Otra Vez -yhtyeen yhteistyö on herättänyt laajaa suosiota ja arvostusta kansainvälisissä musiikkipiireissä aina Argentiinaa myöten. Alvarado ja NQOV edustavat ns. "uuden aallon tangoa". He jatkavat Astor Piazzollan viitoittamaa tietä rohkeasti yhdistellen perinteistä tangolyriikkaa moderniin harmoniaan, svengaavaan rytmiikkaan ja improvisointiin. Viimeisen päälle ammattitaidolla hiotut, hurmaavan äkkiväärät sävellykset ja sovitukset, tangokvintetin persoonalliset huippumuusikot ja maailmanluokan solistin ainutlaatuisen kaunis ääni luovat parhaat mahdolliset edellytykset suomalais-argentiinalaisen tangotaiteen syntymiselle.

Lue lisää »

TEATTERI FIASKO 40 VUOTTA JUHLAESITYKSENÄ ANTON TSEHOVIN FARSSIKOMEDIA K. O. S. I. N. T. A

23 helmikuun@7:00 pm - 26 helmikuun@7:00 pm
Joensuun Pakkahuone, Rantakatu 2b
Joensuu,

Teatteri Fiaskon 40-vuotisen yhteistaipaleen juhlintaan sisältyy Anton Tsehovin komediaklassikko, jopa farssikomedia voitaneen tässä tapauksessa sanoa. Tarina on hykerryttävä, kosintahetken tilanne paisuu älyttömäksi, absurdiksi kiihkoiluksi.

Lue lisää »

maaliskuu 2020

Journal Intime & Jèrèmie Piazza Playtime

14 maaliskuun@6:00 am
Joensuun Pakkahuone, Rantakatu 2b
Joensuu,

Kun virtuoosimainen vaskitrio Journal Intime kohtaa sielukkaan rumpalin Jérémie Piazzan, on aika soittaa! Heidän näkyjensä näyttämöllä Duke Ellington hieroo olkapäitä Jimi Hendrixin kanssa, Iloisesti vinksahtanutta ja groovaavaa, melodista ja psykedeelistä, syvällä juuristossa ja korkealla pilvissä: uutta riemastuttavaa jazzin ideaa Ranskasta! Trion edellinen Joensuun vierailu valloitti yleisönsä täysin. Journal Intime: Frédéric Gastard (bassosaksofoni), Matthias Mahler (vetopasuuna) ja Sylvain Bardiau (trumpetti).

Lue lisää »

Kohtalokas suo & Duo Liisa Matveinen ja Tellu Turkka

15 maaliskuun@3:00 pm
Joensuun Pakkahuone, Rantakatu 2b
Joensuu,

Kohtalokas suo on pienoisnäytelmä, joka perustuu alkuperäisiin ilomantsilaisiin runolauluihin.
Ohjaus: Sinikka Tossavainen

Duo Liisa Matveinen ja Tellu Turkka ovat pitkän linjan runonlaulajia. Duon yhteistyö alkoi vuonna 1995. Liisa ja Tellu paitsi säveltävät omaa musiikkia, myös sovittavat vanhoja runosävelmiä. Säestyssoittimina ovat kanteleet, ruotsalainen moraharppu sekä savesta tehty udu-rumpu. Liisa ja Tellu esittävät lauluja sekä Mateli - että Vienan naisia -levyiltä.

Lue lisää »

Pauli Lyytinen Magnetia Orkesteri

20 maaliskuun@7:00 pm
Joensuun Pakkahuone, Rantakatu 2b
Joensuu,

Pauli Lyytinen Magnetia Orkesteri on vahvasti improvisoiva, akustinen kvartetti, joka aloitti toimintansa keväällä 2015. Yhtyeen juurevat esiintymiset ja maanläheisen lämmin soundi ovat keränneet runsaasti kiitosta. Huippukokoonpanossa soittavat Lyytisen ohella Verneri Pohjola (trumpetti), Eero Tikkanen (kontrabasso) ja Mika Kallio (rummut).

Lue lisää »

Elokuva ja Tv sävelmät soolokitaralla konsertti

25 maaliskuun@7:00 pm
Joensuun Pakkahuone, Rantakatu 2b
Joensuu,

Elokuva- ja TV-sävelmät soolokitaralla levyn julkaisukiertue. Kiertueella kuullaan muistorikkaita sävelmiä valkokankaan ja tv ruudun parhaista elokuvista ja sarjoista. Liput 10€ ovelta, tai ennakkovarauksella osoitteessa www.tomipaldanius.com

Lue lisää »

huhtikuu 2020

Aki Rissanen trio

1 huhtikuun@7:00 pm
Joensuun Pakkahuone, Rantakatu 2b
Joensuu,

Pianisti Aki Rissasen Trio on kiistatta tämän hetken mielenkiintoisimpia ja myös kansainvälisesti arvostetuimpia kotimaisia jazzyhtyeitä. Pääosin ulkomailla nykyään esiintyvä yhtye julkaisi kolmannen levynsä "Art In Motion" syyskuussa 2019. Levy dokumentoi pitkäaikaisen ja yhteen hitsautuneen trion tämänhetkisen musiikillisen tilan. Aki Rissasen mukana yhtyeessä soittavat Antti Lötjönen (kontrabasso) ja Teppo Mäkynen (rummut).

Lue lisää »

Orchestra Nazionale della Luna (Suomi/Belgia/Ranska)

8 huhtikuun@7:00 pm
Joensuun Pakkahuone, Rantakatu 2b
Joensuu,

Vuonna 2015 perustettu Orchestra Nazionale della Luna on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi Kuun merkittävimmistä orkestereista. Sen kekseliään omaperäinen ohjelmisto, monipuolinen instrumentaatio ja luovaa energiaa säteilevä esitystapa valloittaa kuulijat niin Kuun päällä kuin Maassakin.

Lue lisää »

Max Zenger Globus (Suomi/Viro)

23 huhtikuun@7:00 pm
Joensuun Pakkahuone, Rantakatu 2b
Joensuu,

Vuonna 2016 perustetun Max Zenger Globus -jazzkvintetin musiikkiin kuuluvat futuristiset ja runsaat äänimaisemat sekä luonnon ainutlaatuisuudesta inspiraationsa saaneet monipuoliset sävellykset.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat
Shopping Basket