Monipuolisia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden

Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

tammikuu 2020

Nojatuolimatka Intiassa: Varanasi ja Nashik

27 tammikuun@5:00 pm

Tule mukaan kiehtovalle nojatuolimatkalle! Joensuun Pakkahuoneella tutustutaan Gangesin varrella sijaitsevaan Varanasiin ja Nashikin pyhään kaupunkiin.
Luennoitsija: Tuire Hindikka
Nojatuolimatkalle on vapaa pääsy!

Lue lisää »

helmikuu 2020

AIKUINEN NAINEN KONSERTTI Merja Schiavone 1. 2. 2020 klo 18.00

1 helmikuun@6:00 pm

Merja Schiavone juhlistaa konsertillaan kuusikymppisiään sekä 15-vuotista levytysuraansa biisintekijänä.
Konsertissa kuullaan mm. Anneli Saariston, Kirkan sekä Paula Koivuniemen ikivihreitä lauluja. Konsertin loppupuoli koostuu Merjan omasta biisituotannosta.

Ole lämpimästi tervetullut yhteiseen musiikkihetkeemme!

Lue lisää »

In Joensuu, Finland: Alvarado Koivistoinen Tuomarila

14 helmikuun@7:00 pm
Joensuun Pakkahuone, Rantakatu 2b
Joensuu,

Säveltäjä-saksofonisti Eero Koivistoinen lukeutuu kotimaisen jazzin eläviin legendoihin. Koivistoinen yhdistää voimansa laulaja Martin Alvaradon ja pianisti Alexi Tuomarilan
kanssa Svart Recordsin julkaisulla ALMA ja levyn materiaalista päästään nauttimaan livenä Joensuun Pakkahuoneella. Konsertin ohjelmistossa on mukana trion jäsenten sävellysten lisäksi argentiinalaisen ja suomalaisen tangon klassikoita. Luvassa on runollisen intohimoista musiikkia.

Lue lisää »

HEAR in NOW (USA/Italia)

19 helmikuun@7:00 pm
Joensuun Pakkahuone, Rantakatu 2b
Joensuu,

HEAR in NOW on kolmen taiteilijan tasavertainen yhtye, joka esittää pääasiassa omaa jazz-henkistä avant-klassista ohjelmistoa. Trion voimakas tunne musiikillisten kemioiden yhteisyydestä on antanut pohjan toiminnan jatkuvuudelle. Jäsenten asuminen kolmella eri taholla punoo yhteen elementtejä heidän omilta alueiltaan ainutlaatuiseksi äänikokemukseksi, sekä vapaan improvisaation kautta että läpisävellettyjen kappaleitten puitteissa.

Lue lisää »

In Joensuu, Finland: Tähdet Meren Yllä

22 helmikuun@7:00 pm
Joensuun Pakkahuone, Rantakatu 2b
Joensuu,

Martin Alvaradon ja Nuevo Quinteto Otra Vez -yhtyeen yhteistyö on herättänyt laajaa suosiota ja arvostusta kansainvälisissä musiikkipiireissä aina Argentiinaa myöten. Alvarado ja NQOV edustavat ns. "uuden aallon tangoa". He jatkavat Astor Piazzollan viitoittamaa tietä rohkeasti yhdistellen perinteistä tangolyriikkaa moderniin harmoniaan, svengaavaan rytmiikkaan ja improvisointiin. Viimeisen päälle ammattitaidolla hiotut, hurmaavan äkkiväärät sävellykset ja sovitukset, tangokvintetin persoonalliset huippumuusikot ja maailmanluokan solistin ainutlaatuisen kaunis ääni luovat parhaat mahdolliset edellytykset suomalais-argentiinalaisen tangotaiteen syntymiselle.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat
Shopping Basket