Monipuolisia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden

Mikko Iivanainen & Tuomas Paukku

Kitaristi/säveltäjä Mikko Iivanaiselta on ilmestynyt uusi sooloalbumi ´Lullaby For Lost Souls’,jonka sävellyksiä taiteilija esittää sekä akustisella että sähkökitaralla ja Jazzkitaristi Tuomas Paukun soolokeikalla on luvassa tulkintoja valikoiduista jazzstandardeista ja klassisen musiikin pikkukappaleista sekä osia hänen omasta sooloteoksestaan.

“Kätesi on kyy” – Runo-ja musiikki-ilta

Joensuun Pakkahuone Rantakatu 2b, Joensuu

Vapun alla Joensuussa esitetään runoja ja lauluja paikallisin voimin espoolaisella vierailijalla vahvistettuna. Ilkka Tahvanaisen runoja lausuvat tekijän itsensä ohella Vuokko ja Jarmo Mäkelä. Runojen musiikillisena sidoksena kuullaan Tapani Mustosen sävellyksiä omiin ja Kantelettaren teksteihin. Rennon aikuisille suunnatun musiikillisen runoillan soittajat ovat musiikin lehtorit Aki Hietala (piano) ja Helena Manninen (huilu) ja muut esiintyjät pitkän linjan teatterilaisia Satuteatteri Punahilkasta Tapani Mustonen(kitara) ja laulajat Raija Korhonen-Pusa, Outi Kinnunen, Jaana Palve-Karppanen ja Gitta Vähäniitty-Myller.

Pienien taideteosten myyntitapahtuma

Johanna Turunen on joensuulainen kuvataiteilija ja hän on työskennellyt kuvan monilla eri tekniikoilla vuosikymmenien ajan. Tuotteliaan tekijän käsissä on syntynyt monenlaisia teoksia ja pieni työhuone tuntuu todella ahtaalta. Myynnissä on nyt kehystämättömiä sekä kehystettyjä pieniä teoksia. Halutessaan hankkia isompia töitä, pääsee niitä katsomaan taiteilijan työhuoneelle. "Tervetuloa hakemaan sopivat työt itsellenne. Löydämme varmasti mieluisan hinnan."

Kevättä Rinnassa

Kevättä Rinnassa Joensuun Laulun ja Pielisen laulun yhteiskonsertti Pakkahuoneella la 6.5. klo 14.00 Pakkahuoneella

Joonas Tuuri Quartet

Oi ihana toukokuu ja Joonas Tuurin kevään kukkeuteen sointuvat melodiat! Jazzliiton kiertueella selviää, kuulostaako yli miljoona kuuntelua Spotifyssa kerännyt November-kappale erilaiselta livenä ja kesän kynnyksellä. Modernin jazzin raikkaita tuulahduksia Jazzliiton kiertuekevääseen tuo basisti Joonas Tuurin yhtye Joonas Tuuri Quartet. Kvartetti on perustettu vuonna 2017, ja sen ensilevy Dimensions julkaistiin Eclipse Music -levymerkillä vuonna 2022. Tuurin sävellysten keskiössä ovat […]

Lasten ja nuorten esittävän taiteen festarit

Toukokuussa Lasten ja nuorten esittävän taiteen festarit valloittaa Rantakylän auditorion ja Joensuun Pakkahuoneen. Tervetuloa katsomaan, millaisia esityksiä Joensuun seudun kansalaisopiston teatteri- ja sirkustaiteen ryhmät ovat lukuvuoden aikana valmistaneet! Kaikkiin esityksiin on vapaa pääsy.

Vääräpyörän siivouspäivä

Joensuun Pakkahuone Rantakatu 2b, Joensuu

Tervetuloa tekemään löytöjä vääräpyöräläisten kirpparille!
Kaikenlaista kamaa tarjolla mm. leffoja, levyjä, tv-sarjoja, vaatteita, sarjakuvia (etupäässä mangaa), pelejä, pientarvikkeita kotiin, taidetta, printtejä, rekvisiittaa, naamioita ainakin seinälle jne.
Maksu käteisellä, joillain saattaa olla MobilePay. Varaa mielellään mukaan kolikoita ja pieniä seteleitä.

Kaihon Kauppamiehet

Laulaja Marko Tuovinen ja kitaristi Atso Vänskä konsertoivat Joensuun Pakkahuoneella. . Konsertissa kuullaan niin suomalaisia ikivihreitä, kuin miesten omaa musiikkia.

Shopping Basket