Monipuolisia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden

Vääräpyörä: Äiti Punalippu

Joensuun Pakkahuone Rantakatu 2b, Joensuu

Musiikkinäytelmä Äiti Punalippu käsittelee taistolaisuuden perintöä seuraavan sukupolven näkökulmasta. Tyttärellä on viimeinen tilaisuus kysyä äidiltään tämän menneisyydestä. Mutta onko ihmisellä, hänen ajatuksillaan ja elämäntarinallaan lopulta oikeus jäädä tuntemattomaksi, myös kaikkein lähimmille?

Penttilän kolmoset

Joensuun Pakkahuone Rantakatu 2b, Joensuu

Musiikkiteatteri-iloittelu, jossa Selma, Telma ja Velma laulavat ja tanssivat vanhoja jatseja Ginger Joen säestyksellä, ja laulujen väleistä pulppuavat absurdit tarinat.
Tuttujen 40-60-luvun laulujen lomaan sijoitettavat tekstit tarkastelevat ilkikurisesti ajan ilmiöitä ja haastavat pohtimaan luutuneita käyttäytymismalleja.
Estradilla Tellu Turkka, Leena Halonen ja Hannele Autti, säestäjänä Jari Lappalainen, kitara. Esitys on kulttuuriyhdistys Vääräpyörä ry:n tuotantoa.

Soihtu -kuoron kuorokonsertti la 10.2.

Joensuun Pakkahuone Rantakatu 2b, Joensuu

Rakkautta ja unelmia- kuorokonsertti
Soihtu-kuoro
10.2.2024 klo 14-15
Kuoronjohtaja Hanna Komi
Sellisti Ville Kivivuori

Perinteinen työväen taustainen sekakuoro Soihtu esiintyy naiskuoro kokoonpanona kuoronjohtaja Hanna Komin johdolla yhdessä sellisti Ville Kivivuoren kanssa. Konsertissa kuullaan lauluja elämästä, rakkaudesta, rakkauden kaipuusta ja unelmista useilta eri vuosikymmeniltä.

Trio Tanguango 17.2.2024 klo 18.00

Joensuun Pakkahuone Rantakatu 2b, Joensuu

Trio Tanguangon ohjelmistoon kuuluu etenkin Ástor Piazzollan tuotanto ja tango nuevo sekä myös perinteisempi argentiinalainen tango ja uudet raikkaat sovitukset suomi-tangoista.
Trio Tanguangon muodostavat diplomimuusikot
Susanna Mieskonen-Makkonen - viulu
Kirsi Laamanen - harmonikka
Maija Teikari - piano

Hiihtäjät – teatteriesitys

Joensuun Pakkahuone Rantakatu 2b, Joensuu

Hiihtäjät on tragikoominen ja maagisen realismin piirteitä sisältävä teatteriesitys surusta, pelosta ja hiihtämisestä.
"Mietin, miltä tuntuu oikeasti hiihtää. En oo hiihtänyt kunnolla lapsuuden jälkeen. Ei oo ollut suksia. Paha juttu.
Pöllölän mäki. Sen varjo näkyy metsänreunassa. Se näyttää suurelta ja uhkaavalta. Metsä on pimeä, siellä voi vaania kuka tahansa, juuri siinä kohdassa mihin valo ei yllä. Kuusikko on siinä kohtaa hirmu tiheää. Ilta alkaa hämärtyä, lumi valaisee edessä olevaa hiihtouraa. Siellä on ihan yksin, omien ajatustensa kanssa. Yhtäkkiä kuusten välistä tulee esiin tumma hahmo. Se katsoo ympärilleen ja nuuhkii ilmaa."

Tuomo Uusitalo Trio

Joensuun Pakkahuone Rantakatu 2b, Joensuu

Tuomo Uusitalo on kansainvälisesti palkittu, New Yorkissa vuodesta 2012 vaikuttanut jazzpianisti.

Ranskalaiset korot

Joensuun Pakkahuone Rantakatu 2b, Joensuu

Pakkahuone täyttyy suurista tunteista la 23.3! Estradille astuvat väkevistä tulkinnoistaan ja vuolaasta äänestään kiitelty laulajatar Talvi-Maaria Turunen sekä legendaarinen harmonikkamestari Mika Tarkkonen. Reilun tunnin mittaisessa konsertissa kuulijat pääsevät Pariisin taivaan alle, kuin keskelle ranskalaista elokuvaa. Korvakäytäviin kiirivät muun muassa Piafin, Brelin ja Fabianin tutuiksi tekemät laulut ja kohtalokkaat tarinat - niin ranskaksi kuin suomeksi esitettyinä. […]

Jonathan Bäckström Quartet

Jonathan Bäckström Quartet on nuorista, nousevista suomalais-ruotsalaisista muusikoista muodostuva kvartetti

Shopping Basket