Monipuolisia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Valkoinen Seremonia 13.10. klo 19.00-21.00

lokakuu 13

Rituaalitaiteellinen Seremonia
Alkemia * Shamanismi * Mystiikka

Helena Karhu & The Most Unknown Alchemist of Finland esittävät:

Tämä on Valkoinen Seremonia.

Tämä on lokakuun täysikuu.

Tämä on puhdasta energiaa.

Tässä kohtaa on hyvä levätä.

TILA ON VAPAA.

*
Valkoinen Seremonia on Helena Karhun ja tuntemattoman alkemistin rituaalitaiteellinen performanssi-kokonaisuus. Kyseessä on shamanistis-alkemistinen performanssi, joka liikuttaa energiaa Kaikessa siinä, mitä tuot olemassaolossasi tilaan mukaan. Valkoinen Seremonia on osa kahden seremonian kokonaisuudesta. Valkoinen Seremonia tapahtuu täysikuuna, sunnuntaina 13.10. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa. Tätä ennen järjestetään Musta Seremonia 28.9. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa. Voit osallistua joko yhteen seremoniaan, tai molempiin. Suosittelemme erityisesti molempiin seremonioihin osallistumista, jolloin Musta ja Valkoinen (Yin-Yang) tulevat tasapainoon kokemuksessasi.

Liput: 45 EUR / henkilö / seremonia. Mikäli osallistut sekä Mustaan Seremoniaan että Valkoiseen Seremoniaan, voit saada yhteislipun hintaan 80 EUR / henkilö. Sis. ALV 10%.

Tapahtumaan voi tilata lippuja ainoastaan ennakkoon. Lipunmyyntiä ei ole ovelta. Ilmoittautumiset Valkoiseen Seremoniaan viimeistään 6.10.2019. Osallistujat saavat viikkoa ennen kirjeen, jossa tiedot, kuinka seremoniaan valmistaudutaan.

Liput ovat myynnissä ainoastaan osoitteessa: https://holvi.com/shop/karhuntalo/section/musta-seremonia-valkoinen-seremonia/

 

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 13

Tapahtumapaikka

Joensuun Pakkahuone
Rantakatu 2b
Joensuu,
Puhelin:
050 3803149
Kotisivu:
pakkahuone.info
Shopping Basket