Monipuolisia kulttuuritapahtumia ympäri vuoden

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Musta Seremonia 28.9. klo 19.00-21.00

syyskuu 28

Rituaalitaiteellinen Seremonia
Alkemia * Shamanismi * Mystiikka

Helena Karhu & The Most Unknown Alchemist of Finland esittävät:

MUSTA

Tämä on Musta Seremonia. Muistatko, mitä syyskuun uutena kuuna sinulle tapahtui?

Kukaan ei tiedä, kuka Alkemisti on. Mutta täällä voit tavata Hänet. VIHDOIN.

*
Musta Seremonia on Helena Karhun ja tuntemattoman alkemistin rituaalitaiteellinen performanssi-kokonaisuus. Kyseessä on shamanistis-alkemistinen performanssi, joka liikuttaa energiaa Kaikessa siinä, mitä tuot olemassaolossasi tilaan mukaan. Musta Seremonia on ensimmäinen osa kahden seremonian kokonaisuudesta. Musta Seremonia on 28.9. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa. Valkoinen Seremonia tapahtuu täysikuuna, sunnuntaina 13.10. klo 19.00-21.00 Pakkahuoneella, Joensuussa. Voit osallistua joko yhteen seremoniaan, tai molempiin. Suosittelemme erityisesti molempiin seremonioihin osallistumista, jolloin Musta ja Valkoinen (Yin-Yang) tulevat tasapainoon kokemuksessasi.

Liput: 45 EUR / henkilö / seremonia. Mikäli osallistut sekä Mustaan Seremoniaan että Valkoiseen Seremoniaan, voit saada yhteislipun hintaan 80 EUR / henkilö. Sis. ALV 10%.

Tapahtumaan voi tilata lippuja ainoastaan ennakkoon. Lipunmyyntiä ei ole ovelta. Ilmoittautumiset viimeistään 21.9.2019. Osallistujat saavat viikkoa ennen kirjeen, jossa tiedot, kuinka seremoniaan valmistaudutaan. Oletko valmis?

Liput ovat myynnissä ainoastaan osoitteessa: https://holvi.com/shop/karhuntalo/section/musta-seremonia-valkoinen-seremonia/

Myydyillä lipuilla ei ole palautusoikeutta.

Tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 28

Tapahtumapaikka

Joensuun Pakkahuone
Rantakatu 2b
Joensuu,
Puhelin:
050 3803149
Kotisivu:
pakkahuone.info
Shopping Basket