Tilavuokraus

Pielisjoen rannalla, matkailusataman yhteydessä sijaitseva Joensuun Pakkahuone tarjoaa tilojaan esiintymis- ja harjoituskäyttöön vieraileville kulttuuritoimijoille sekä erinlaisia tilaisuuksia varten.
 
Tunnelmallinen hirsirakenteinen miljöö luo viihtyisät puitteet esim. kokouksille, seminaareille ja illanvietolle. Rauhallinen sijainti ja helposti muuntuvat tilat tekevät Pakkahuoneesta myös oivallisen juhlapaikan.
 
Tilaa on yhteensä 60-100 hengelle, tilaisuuden luonteesta riippuen. Talossa on kolme vessaa, joista yksi on inva-WC vauvanhoitopöydällä. Ulkoportaiden vieressä on pyörätuoliluiska.

PÄÄSALI 98m²

LÄMPIÖ 38m²

Käytettävissä on myös pieni keittiö, jonka varusteluun kuuluu jääkaappipakastin, astianpesukone, kahvin- ja vedenkeitin sekä mikroaaltouuni. Astioita on n. 50 henkilölle. Lisäksi on mahdollisuus vuokrata yhtenäinen kahviastiasto 40 hengelle hintaan 10 €. Keittiön käyttö sisältyy tilavuokraukseen.

Vuokrahinnat

Voimassa 1.3.2014 alkaen.

Kulttuuritoiminta

Esityskäyttö
30€/tunti
 
Harjoituskäyttö
15€/tunti
 
Muut tilaisuudet
 
Kokoukset, seminaarit, koulutukset, juhlat ym.
30€/tunti

TILAVUOKRAAN SISÄLTYY:

  • Koko talon käyttö
  • AV-Tekniikka (valkokangas, videotykki ja Mac)
  • Fläppitaulu
  • Tuolit ja pöydät
  • WLAN
  • Valokalusto ja äänentoistolaitteet*

*Valokalustoa ja äänentoistolaitteistoa käytettäessä on oltava joko ammattipätevyys tai hyvä kokemus teatteriteknisen kaluston käytöstä.

TIEDUSTELUT:
 
Pakkahuoneen toimisto
050 380 3149
toimisto(ät)pakkahuone.info